A legrosszabb indokkal lógott a munkahelyről - lebukott

A legrosszabb indokkal lógott a munkahelyről - lebukottCsupán egy nap szabadságot akart egy nő az Egyesült Államokban, de a HR-es helyett a fantáziájához fordult, azt mondta, elrabolták. Lebukott.

A munkahelyi lógás legrosszabb indokát választotta egy amerikai nő, aki azt állította, azért nem ment be előző nap dolgozni, mert egy férfi elrabolta.

Ehhez igazán cifra részleteket is kitalált, azt mondta, a férfi arra kényszerítette, hogy különböző helyekre fuvarozza San Antonióban kábítószeres ügyeket intézni, majd megpróbálta egy kötéllel megfojtani, de nem sikerült neki, így az autójában hagyta megkötözve, végül pedig egy rendőr talált rá járőrözés közben.

A munkahelyi lógás nem volt kifizetődő

A nő feljelentést tett, de rendőrségi nyomozás alatt azonban találtak egy az elrablás napján vásárolt lottószelvényt. Nem volt szerencséje, mivel a boltban, ahol vette, a kamera rögzítette, ahogy bájosan cseveg az eladóval. Ráadásul egy pénzkiadó automata is rögzítette aznap a nőt - sértetlenül.

A nő ezek után bevallotta, hogy csak egy plusz szabadnapot szeretett volna.

Szabadságvágya azonban fordítva sült el, és hamis tanúzásért letartóztatták, és 100. ezer dolláros óvadék ellenében engedik csak ki.